Over ons

Kwaliteitsvol, strak en onderhoudsvriendelijk. Goed geplaatst, gemaakt van de beste en meest duurzame materialen, met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. En dat van de eerste tot de laatste tegel, van je vloer tot je wanden en van je ramen tot je deuren. Dat is Chacasa.

Een vloer vormt samen met de wanden de fundamenten van je interieur: de basis waarop je droom wordt gebouwd. Jouw droombadkamer, -keuken, -slaapkamer, -leefruimte of -terras: allemaal beginnen ze bij de keuze van de vloer en wandbekleding. Chacasa staat je met passie en plezier bij om deze keuze weloverwogen te maken, met professioneel advies en een uitgebreid aanbod. Keramische tegels, houtlook, stone look, 3D-designs, mosaic en marble: voor elke droom is er de perfecte tegel. Die droom vervolledigen met een prachtige, smeedijzeren afwerking, van ramen tot deuren tot handvaten en klinken? Ook dat maken wij waar, met ons nieuwe assortiment in smeedijzer.

Het Chacasa-team staat voor je klaar zodra jouw blik zich richt op vernieuwing of installatie van je vloer, wanden, ramen of deuren. Na een gemoedelijk overleg met onze experten, gaan wij aan de slag. Van de aanlevering van de materialen die rechtstreeks van de fabrikant komen, tot de professionele plaatsing door ons team. Wij staan jou bij tot het fundament van je interieur aan jouw eisen voldoet. Tot de basis er is om je huis in je thuis te veranderen.

Je kan bij ons ook terecht voor onze homemade tegellijm: Chapasta. Dat is onze garantie dat jouw nieuwe tegels op de beste en meest solide manier hun plaats krijgen en daar ook levenslang blijven liggen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan